250

Brasserie Kids-Time

De brasserie is gelegen in een oud en sfeervol pand dat helemaal is aangepast aan de eisen van deze tijd. De ruimte is gezellig ingericht in Engelse sfeer. Dit is de plek waar je rustig en ontspannen kunt buurten, een spelletje kunt doen én heerlijk kunt eten en drinken. Achter de ruimte waar kan worden gegeten en geborreld, ligt niets minder dan een overdekt kinderparadijs. Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven in de speelhal, verkleden of in de ballenbak. 

Maar ook buiten heeft Kids-Time veel te bieden. Daar ligt een prachtig gelegen afgesloten park en terwijl de kinderen zich kostelijk vermaken in de grote speeltuin, genieten de (groot)ouders van een maaltijd, hapje of drankje op het heerlijke zonnige terras. Hier zijn zon- en schaduwplekken. Er is ook een directe doorgang naar het park de Bergen waar het lekker wandelen is en ook zwembad de Vennen gelegen is.
Kortom, Kids-Time heeft erg veel te bieden, maar is toch kleinschalig van opzet. Het is daardoor gezellig druk, zonder dat dat zorgt voor een massale en lawaaierige sfeer. Good vibes only!
Lees hier wat je allemaal kunt eten in drinken in de brasserie.