250

Het pand aan de Sint Josephstraat in Dongen waar de brasserie gevestigd is, heeft een rijke geschiedenis, het is al meer dan een eeuw een horecagelegenheid. Het begon als het voor veel Dongenaren nog bekende café Achterberg, dat later snookercentrum Achterberg werd. In 2009 trok de laatste uitbater de deur achter zich dicht en heeft het pand geruime tijd leeggestaan.

Toen Suzan het pand in 2019 voor het eerst zag, was ze meteen verkocht. Ze zag gelijk de enorme mogelijkheden die het bood en ging aan de slag met een grote verbouwing. Hierbij is het pand helemaal aangepast aan de eisen van deze tijd en op maat gemaakt voor de twee bestemmingen die Suzan voor ogen had: een buitenschoolse opvang (BSO) en daarnaast een brasserie waar kinderen en volwassenen kunnen spelen en ontspannen onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. 

De BSO ging al snel open, de opstart van de brasserie liet door de coronapandemie wat langer op zich wachten. In april 2023 is het grote moment echter eindelijk daar en komt de droom van Suzan uit; de brasserie opent haar deuren en ze kan niet wachten om jou daar te verwelkomen!
Lees hier wat de brasserie allemaal te bieden heeft.