Locatie BSO Monito’s Club

 

BSO Monito’s Club bevindt zich op de 1e verdieping van het pand aan de St. Josephstraat nr. 93 in Dongen aan een doorgaande weg. De BSO heet een eigen ingang. Op de begane grond van het pand bevinden zich aan de voorzijde nog een brasserie met een horeca vergunning en aan de achterzijde een kleinschalige binnenspeeltuin Kids-Time met een grote buitenruimte welke ook gedeeltelijk is ingericht voor de horeca activiteit. De grote buitenruimte, grenst aan een natuurgebied, van waaruit je deze ook kan betreden. 

 

De kleinschalige bedrijven, BSO Monito’s Club, de brasserie met binnenspeeltuin Kids-Time zijn van dezelfde eigenaresse Suzan Teunisse.

 

De BSO bestaat uit verschillende ruimtes, themakamers als ook een keuken/eetruimte en toilet. De BSO op de bovenverdieping is te bereiken middels een trap met een leuning op kindhoogte vanuit de aparte Entree ( gescheiden van de brasserie en binnenspeeltuin).

 

Er zijn verschillende vluchtroutes aangelegd waaronder een vluchttrap aan de achter-buitenzijde van het pand. Zodat er bij een eventuele calamiteit veilig en snel ontruimt kan worden.

 

De hond van de houder kan aanwezig zijn in het pand, achter de bar en vast aan een riem.

 

 

Knutselkamer

Op de bovenverdieping is een gezellig ingerichte doe-kamer. In deze kamer mogen de kinderen altijd knutselen, is er een poppenhoek, auto's en een hoekje om fijn een boekje te lezen. In deze kamer staat ook een aquarium waar de kinderen samenvoor mogen zorgen

De muiterij

In deze kamer staan de schatten van de piraat. De kinderen kunnen zich in deze ruimte verkleden,varen op het piratenschip of spannende verhalen vertellen rond het kampvuur. Binnenkort zullen we duidelijkere foto's plaatsen van de Muiterij.

De Kasteelkamer

In de kasteelkamer waan je jezelf in een andere wereld. De wereld van ridders, draken, prinsessen en zelfs kikkers! In deze kamer hangt prachtige verkleedkleding gemaakt door Coupe de Theatre (hetzelfde kostuumatelier als K3). Kinderen kunnen zich in deze kamer helemaal uitleven in hun fantasie wereld. Met kinder make-up maar ook met constructiespeelgoed.

Het kooklab

In het kooklab kunnen de kinderen alle kanten op! De ene keer is het een echte kinderkeuken en maken de kinderen de lekkerste gerechte. Soms is het kooklab een echt laboratorium, met geheimzinnige proeven en experimenten. In het kooklab eten de kinderen ook de warme maaltijd + er staat altijd drinken in een gekoelde Slimpie automaat. De ranja op de BSO is altijd suikervrij, de kinderen mogen ook zelf hun ranja maken met vers fruit. We hanteren een minder zoet beleid, ook bij de ranja.

Binnen & speeltuin

Op maandag, dinsdag en donderdag is de brasserie Kids-Time gesloten. De brasserie heeft een overdekte speelplek + achtertuin welke grenst aan de Bergen. Op maandag, dinsdag en donderdag zien we de beneden verdieping als verlenging van de BSO ruimte. We zullen de tuin en de binnenspeelplek dan ook gebruiken als ruimte voor extra activiteiten. Op woensdag en vrijdag zien we de beneden verdieping wel als uitstapje, omdat het dan een openbare plek is.