Aanmelden BSO Monito’s Club

Na een drukke schooldag moet de BSO na school net zo fijn en veilig voelen als thuiskomen. De kinderen hebben alle ruimte om uit te rusten van een drukke schooldag, lekker een boekje te lezen of weg te dromen in de piratenkamer of het prinsessen kasteel.  In het kooklab is alle ruimte om samen de schooldag te bespreken, een maaltijd te eten of te experimenteren met spannende proeven. 

Monito’s Club heeft alle ruimte voor rust en uitdaging.

Vanaf het begin van de basisschool tot aan de middelbare school wordt je kind op schooldagen door onze medewerksters van school opgehaald en – als je dat wilt –  tijdens vakanties hele dagen opgevangen.

Klik op deze link en u kunt het aanmeld formulier invullen: 

Vanaf welke scholen: 

De meeste scholen in Dongen gaat op  hetzelfde tijdstip uit. Omdat Monito’s Club een kleinschalige opvang is hebben we niet zoveel medewerksters beschikbaar om op iedere school tegelijk te zijn. 

De scholen waar we kinderen ophalen zijn:

– Achterberg

– Anspach

– Heilig Hart

Zit jullie kind op een andere school en wil je toch gebruik maken van de opvang? Er zijn op dit moment nog mogelijkheden om nog op 1 school kinderen op te halen.

Ophalen

De kinderen worden opgehaald door medewerkers van Monito’s Club, welke altijd herkenbaar zijn door een opvallende limegroene sjaal. Kinderen worden te voet opgehaald vanaf school.

Na aankomst bij Monito’s Club

De kinderen gaan eerst even wat drinken, fruit en  iets hartigs eten  in het kooklab of bij lekker weer buiten in de tuin.   Kinderen zijn bij ons vrij om te spelen waar ze willen. De BSO heeft 4 verschillende ruimtes en daarnaast kunnen we op maandag, dinsdag en donderdag de binnenspeeltuin van Kids-Time op de beneden verdieping gebruiken. 

Het maximale aantal kinderen in de BSO is maximaal 18. Er is 1 medewerkster per 11 kinderen. Als er 18 kinderen aanwezig zijn, zijn er 2 pedagogisch medewerkers + 1 medewerker van Kids-Time welke de warme maaltijd verzorgd. Alle aanwezige medewerkers hebben een gekoppelde VOG aan de BSO. 

Het is ook mogelijk dat er een stagiaire aanwezig is, zodra er een stagiaire is zullen we deze voorstellen via de ouderapp en persoonlijk bij het ophalen van uw kind(je). In het eerste jaar van de BSO, vanaf eind 2019 t/m heel 2020 zullen er geen stagiaires werkzaam zijn.

Ont-moeten..

De kinderen ‘moeten’ zo min mogelijk bij Monito’s Club. We zien de BSO als vrije tijd.  Oudere kinderen helpen we met hun huiswerk zodat zodra ze opgehaald worden van de BSO helemaal klaar zijn.

Openingstijden

De buitenschoolse opvang van  Monito’s Cub is op maandag tot en met vrijdag geopend.  

een korte middag loopt van 14.45 uur tot 19.30 uur. 

een lange middag loopt van 11.30 uur tot 19:30 uur. 

een vakantiedag loopt van 07.00 uur tot 19.30 uur of van 09:00 tot 19:30 uur.

Er zijn 2 soorten pakketten mogelijk:

All-in pakket:
De dagen dat jullie kind(je) komt in de schoolweken, mogen ze ook in de vakanties komen spelen. Je betaald niet per uur maar een vast bedrag per maand. Het uurtarief waar we de berekening mee maken is €7,10 per uur. We hebben een minimale afname van 2 dagen per week. 

 

Flex pakket , mogelijk vanaf april 2020
Zelf kiezen wanneer je opvang nodig hebt met een minimale afname van 3 uur per keer. Je kunt de opvang uren welke je nodig hebt zelf inplannen in de Bitcare app, het is mogelijk tot 3 maanden vooruit te plannen. Je hebt geen recht op vaste dagen en vol = vol. Het uurtarief bedraagt €8,40 per uur.

 

Prijzen

Lunch, drinken, fruit en uitstapjes is bij de uurprijs inbegrepen.

Warme vers bereidde maaltijd € 4,50. Alle kinderen welke om 17:30 uur bij ons aanwezig zijn eten mee.
Warme vers bereidde maaltijd om mee naar huis te nemen voor overige gezinsleden € 4,50

We hanteren ruime openingstijden, als de kinderen na 19:30u worden opgehaald rekenen we hier €12,50 per half uur voor.

 

Op de website van de belastingdienst staat een rekentool waarmee de kosten snel en eenvoudig kunnen berekend: 
Link:  Rekenhulp toeslagen