Aanmelden BSO Monito’s Club

Na een drukke schooldag moet de BSO na school net zo fijn en veilig voelen als thuiskomen. De kinderen hebben alle ruimte om uit te rusten van een drukke schooldag, lekker een boekje te lezen of weg te dromen in de piratenkamer of het prinsessen kasteel.  In het kooklab is alle ruimte om samen de schooldag te bespreken, een maaltijd te eten of te experimenteren met spannende proeven. 

Monito’s Club heeft alle ruimte voor rust en uitdaging.

Vanaf het begin van de basisschool tot aan de middelbare school wordt je kind op schooldagen door onze medewerksters van school opgehaald en – als je dat wilt –  tijdens vakanties hele dagen opgevangen.

Vanaf welke scholen: 

De meeste scholen in Dongen gaat op  hetzelfde tijdstip uit. Omdat Monito’s Club een kleinschalige opvang is hebben we niet zoveel medewerksters beschikbaar om op iedere school tegelijk te zijn. 

De scholen waar we kinderen ophalen zijn:

– Achterberg

– Sint Jan
– Noorderpoort

Kinderen van alle andere scholen zijn van harte welkom, als jullie zelf het vervoer kunnen regelen of met de school af kunnen spreken dat de kinderen even op het schoolplein kunnen wachten.

Ophalen

De kinderen worden opgehaald door medewerkers van Monito’s Club, welke altijd herkenbaar zijn door een opvallende limegroene sjaal. 

Bij de scholen Achterberg en Sint Jan zullen de kinderen altijd te voet worden opgehaald.  Noorderpoort is iets verder weg, deze kinderen zullen soms met de auto opgehaald worden.

Na aankomst bij Monito’s Club

De kinderen gaan eerst even wat drinken, fruit en  iets hartigs eten  in het kooklab of bij lekker weer buiten in de tuin.   Kinderen zijn bij ons vrij om te spelen waar ze willen. De BSO heeft 4 verschillende ruimtes en daarnaast kunnen we op maandag, dinsdag en donderdag de binnenspeeltuin van Kids-Time op de beneden verdieping gebruiken. 

Het maximale aantal kinderen in de BSO is maximaal 22. Er is 1 medewerkster per 11 kinderen. Als er 22 kinderen aanwezig zijn, zijn er 2 pedagogisch medewerkers + 1 medewerker van Kids-Time welke de warme maaltijd verzorgd.  Het is ook mogelijk dat er een stagiaire aanwezig is, zodra er een stagiaire is zullen we deze voorstellen via de ouderapp en persoonlijk bij het ophalen van uw kind(je).

Ont-moeten..

De kinderen ‘moeten’ zo min mogelijk bij Monito’s Club. We zien de BSO als vrije tijd.  Oudere kinderen helpen we met hun huiswerk zodat zodra ze opgehaald worden van de BSO helemaal klaar zijn.

Opvangpakketten 

Er zijn 4 verschillende pakketten mogelijk.

Pakket 1. 40 schoolweken

Pakket 2. 7 vakantie weken, u kiest bij de start van het schooljaar direct welke 5 weken uw kind niet aanwezig is op de BSO. Er zijn ook kinderen welke alleen gebruik willen maken van vakantie opvang. Houd er rekening mee dat ruilen gedurende het jaar vaak niet meer mogelijk zal zijn.

Pakket 3.  12 vakantie weken

Pakket 4. Flexibel pakket

Dagen uit vakantie pakketten kunnen alleen geruild worden met vakantie dagen,net als schoolweken. In de schoolvakanties is Monito’s Club geopend vanaf 07:00 uur tot 19:30 uur. U betaald niet voor de gehele dag maar tot wanneer wil dat u kindje er is. Kiest u bij het pakket ervoor dat uw kind altijd om 08:oo uur gebracht word en om 13:00 uur opgehaald, dan zijn dat voor jullie het gehele jaar de vakantiedagen. Eerder brengen of later ophalen van uw kind(je) kan dan alleen als er ruimte is. 

 

Aanmeld formulier Monito’s Club