Kids-Time
Over ons Het idee om kids-Time op te richten is in 2009 ontstaan, in 2010 is Suzan, Kids-Time gestart. In eerste instantie werden er alleen kinderfeestjes bij de jarige thuis gevierd, later bij een aantal locaties zoals restaurants en lunchrooms. Het afstuderen van Suzan stond geheel in teken van het professionaliseren van het bedrijf met als einddoel een eigen locatie. In 2014 was het dan zo ver, op 29 augustus was de opening van de allereerste Kids-Time locatie. We hopen dat u als ouder evenveel geniet Bij Kids-Time als de kinderen.

Beste Kids-Time'ers,

 

De meeste vaste gasten heb ik het inmiddels zelf al verteld, het spijt me als ik het je niet persoonlijk heb verteld, maar de roddels zijn waar, Kids-Time gaat verhuizen.

 

Er spelen een aantal zaken. Het huurcontract van het pand loopt tot 31-12-2018. Op 1 juli zou het nieuwe huurcontract van 5 jaar ingaan. De gemeente wil het niet meer, omdat ze andere plannen hebben met het pand. Wat er op termijn met de buitenspeeltuin gaat gebeuren, weet ik niet. Dat maakt het voor mij als ondernemer te onzeker om nog door te gaan op deze locatie. Ik zou telkens voor 1 jaar bij kunnen tekenen, op deze manier valt er niets te op te bouwen.

 

Daarnaast speelt nog het verhaal dat Kids-Time eigenlijk de locatie is ontgroeid. Ik was al aan het rondkijken naar een tweede locatie, om zelf een pand te kopen, en zo wat drukte van de huidige locatie weg te nemen. Het pand aan de Abeelstraat is me op dit moment niet te koop aangeboden. Komt nog bij dat het pand en de buitenspeeltuin 2 verschillende kavels zijn en ik wil bij een kooppand niet afhankelijk zijn van de grillen van de gemeente. Het wordt ook steeds drukker met bezoekers, het pand en de locatie zijn hiervoor gewoon niet geschikt. Ik had deze locatie graag de komende 5 jaar aangehouden omdat ik het gewoon een leuke en fijne plek in de wijk vind, maar de keuze is nu voor mij gemaakt.

 

Ik hoop dat jullie het bezoek aan de speeltuin aan de Abeelstraat ook niet stoppen. Er is hard voor geknokt om te zorgen dat de speeltuin opgeknapt werd. Ik hoop dat een fijne plek blijft waar de kids veilig kunnen spelen en dat de gemeente jullie deze plek niet afneemt.

 

Suzan.

Adresgegevens Kids-Time Abeelstraat 8 A 4814 HC BREDA Telefoon: 076 - 886 0 997 Mobiel: 06 - 49 75 93 28 E-mail: info@kids-time.nl KVK: 50897101

Algemene voorwaarden

 

Privacy

 

Contact

q p Ł