250

Als je van een kinderfeestje iets écht bijzonders wil maken!

Ben je wel klaar met die voorspelbare kinderfeestjes? Of heb je geen zin om weer alles zelf te regelen en alle gedoe? Kom dan naar Kids-Time!

 Wij zorgen ervoor dat het feestje voor alle kinderen een onvergetelijke ervaring wordt. Van tevoren kiest je zoon of dochter een thema wat hij of zij leuk vindt. Wij werken dit verder uit naar een spetterend kinderfeest. Voor veel thema’s hebben wij ook bijpassende kleding en schminken we de kinderen helemaal in stijl!
Voorbeelden van thema’s zijn Mario Party, prinsen en prinsessen, Frozen, K3, Superhelden, Spiderman, piraten, Trollz, glitter en glamour, leger, jungledieren, ridders en draken, indianen, cowboys. 

Wat zit er allemaal bij:

– 2½ uur een entertainer – Ranja, Fristi, chocolademelk – Feestelijke donuts versieren met een liedje zingen en kaarsjes uitblazen – Cadeautjes-uitpakmoment – Knutselactiviteit passend bij het thema – Verkleden, schminken, glitter-tatoeages – Snoepjes/chipjes tussendoor – Spelen in de binnen- en buitenspeeltuin – Als afsluiting frietjes eten met kipnuggets, frikandellen en poffertjes (alles wordt tegelijk geserveerd) – Een kleinigheidje voor de feestvierdertjes om mee naar huis te nemen.

Zelf pannenkoeken bakken ipv frietjes eten kan ook. We starten dan met pannenkoeken bakken/eten en sluiten het feestje af met een feestelijke traktatie.

Het feest duurt 2½ tot 3 uur! De kosten zijn € 180,00 voor maximaal 10 kinderen. Neem met ons contact op als de groep groter is.

Belangrijke informatie

· Tijdens het feestje is er minimaal 1 ouder constant aanwezig. Meer mag natuurlijk ook!

· Er zijn 6 alcoholvrije consumpties voor volwassenen bij de prijs inbegrepen.

· Voel je vrij om zo veel foto’s van de kinderen te maken als je wilt! Wij maken soms ook wat foto’s en kunnen die met je delen.

Dieetwensen en allergieën Heb je speciale dieetwensen of moeten we rekening houden met allergieën? Lees hier meer.