250

Monito's Club, de club waar je bij wil horen

Monito's Club

Buitenschoolse opvang Monito’s Club, gevestigd aan de Sint Josephstraat 93 in Dongen. De combinatie van ingerichte thema kamers, binnen speelgelegenheid en gezellige tuin zorgen voor een aangename plek voor jullie zoon of dochter.

Iedere vakantie worden er allerlei activiteiten georganiseerd waardoor de kinderen zich in de vakantieperiode ook niet hoeven te vervelen.

Monito’s Club is aangesloten bij De Geschillencommissie Kinderopvang.

Missie en Visie Monito's Club

Missie BSO Monito’s Club

We vangen kinderen op in een veilige en gezonde kleinschalige BSO omgeving met veel Aandacht en Respect voor de natuur, dieren, de fysieke en emotionele Ruimte van ieder Individu ( kind, de ouder en medewerker) in de positieve zin, vanuit een niet (ver en voor ) oordelende benadering. Dit doen we door:

– Kinderen af te schermen van grote risico’s zonder dat hun eigen ontdekkingsvaardigheden, die erg belangrijk zijn voor de ontwikkeling van een kind, geremd worden.

– Kinderen te leren omgaan met kleinere risico’s

– Kinderen uit te dagen en te prikkelingen in de ontwikkeling in het er volledig mogen zijn. We proberen kinderen aan te leren hoe we veilig kunnen spelen, leren en ontdekken, hierbij vinden we het heel belangrijk dat de kinderen op hun eigen manier en eigen niveau leren rekening te houden met andere kinderen. Welke gedrag van kinderen is acceptabel en welke risico zijn we bereid te aanvaarden.

Visie op veiligheid en gezondheid

Onze visie staat voor kinderopvang waar gewerkt wordt vanuit passie en vanuit waar we een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling, opvoeding en verzorging van kinderen. Het blijven uitdagen van kinderen en het leren omgaan met verschillende soorten situaties vormen daarvan een zeer belangrijk onderdeel. Een veilige en gezonde leef- en speelomgeving vormt de basis van dit alles.

Vanuit de wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang dienen wij een beleid te creëren ten aanzien van Veiligheid en Gezondheid waar alle medewerkers zich verantwoordelijk voor voelen. De belangrijkste aandachtspunten binnen het vormgeven van het beleid zijn:

1. het bewustzijn van mogelijke risico’s en de omgang hiermee inde dagelijkse praktijk.

2. het voeren van een goed beleid op grote risico’s

3. het gesprek hierover aangaan met elkaar en me de externe betrokkenen. Dit alles met als doel, een veilige en gezonde omgeving te creëren waar kinderen onbezorgd kunnen spelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen

Het complete beleidsplan Veiligheid en gezondheid en onze pedagogische visie en beleid zijn altijd ter inzage aanwezig op de BSO.

Vacature Pedagogisch Medewerker

Vacaturedetails

 •  
  10 – 24 uur
   
 •  
  MBO of hoger
   
 •  
  Bijbaan / Vast contract
   
 •  
  Junior/Medior/Senior
   
 •  
  Nederlands (taal)
   
 

Vacatureomschrijving

Knutselen vandaag of toch een potje volleybal op de zandverstuiving recht achter de BSO. Stil zitten past niet bij jou, zowel binnen als buiten niet.

Monito’s Club is een organisatie waar kinderen en hun ouders op nummer één staan. Dat merk je aan de medewerkers. Zij zijn professioneel en ontwikkelen zich net als de organisatie voortdurend. Ze zijn klantgericht en oprecht geïnteresseerd in de kinderen, ouders en elkaar. Die gedrevenheid zie je terug in het team van de BSO.

Elke dag staan medewerkers klaar om de kinderen na een dag hard werken op school een geweldige middag te bezorgen. Zit jij vol met ideeën die je graag uitvoert samen met de kinderen van Monito’s Club?

De kinderen komen uit school en willen niet stil zitten. Je hebt bedacht om apenkooien te houden in de binnenspeeltuin met de kinderen en hebt alles al klaargelegd. Sommige kinderen willen liever even in de tuin spelen, tikkertje spelen of gewoon even lekker met de poppen spelen of een spelletje doen ook daar heb je rekening mee gehouden. Bij de BSO willen de kinderen bewegen, knutselen en spelen en jij doet mee. Je bedenkt leuke activiteiten, doet mee met de kinderen maar je laat ook de kinderen vrij in hun keuze in wat zij willen doen. Zelfs bij regen is het leuk om toch buiten te zijn en je neemt de kinderen mee om te ontdekken dat regen ook heel leuk is en je gewoon buiten kan spelen en sporten.

Wat bieden wij jou? Werken met hart en ziel. Een fijne, inspirerende werkomgeving. Plezier met je collega’s. Trots zijn op je organisatie. Monito’s Club wil graag dat alle medewerkers blijven leren en ontwikkelen. Je krijgt de kans om je te specialiseren in een bepaalde doelgroep en de werkbegeleiding is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling Bij Monito’s Club krijg je een hele gave baan bij onze kleinschalige BSO.

Hoe weet je of dit jou baan is? Je wilt werken bij een organisatie die een waardevolle aanvulling is op de opvoeding thuis Je bent een energie bom en kan niet wachten om buiten met de kinderen aan de slag te gaan Je vindt het leuk om aan te verkleden en mee te gaan in de beleving van de kinderen. Je houdt van aanpakken en hebt er zin in om elke dag met je bruisende energie heel veel te ondernemen Weer of geen weer, niks houdt je tegen om naar buiten te gaan met de kinderen Je vindt het geen probleem om te helpen als er een kinderfeestje is.

De BSO is vijf dagen in de week open en jij bent minimaal twee middagen dagen aan het werk en in de schoolvakanties of studiedagen ook in de ochtenden.
Doe, voordat je solliciteert, eenvoudig de diploma check op de website van Kinderopvang Werkt. Zo kun je zien of je met jouw diploma kunt werken op een BSO en of je voldoet aan de taaleis. Voldoe je niet aan deze eisen? We behandelen je sollicitatie niet.

Wil jij bij Monito’s Club aan de slag? Ben je nog enthousiaster geworden na het lezen van de vacature en wil je graag deel uitmake van ons team?

Mail naar suzan@kids-time. nl brief + CV.

Contractduur 12 maanden

Parttime uren: 10 per week / 16 per week max 24 in overleg

Verwachte startdatum: in overleg

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Uren

10 – 24 uur
In overleg

Salaris

Volgens cao kinderopvang